Følg os på Facebook:

​Børn- og Ungeudvalget anbragte ikke barnet!!

Børn og ungeudvalget anbragte ikke barnet!!


En kommune ønskede at anbringe en 12 årig dreng. Hverken barnet eller forælderen ønskede anbringelsen, og barnet var meget glad for at bo hjemme.


Kommunen havde ikke været opmærksom på, at barnet havde udvikler sig positivt de seneste måneder. Derudover var der hverken lavet en psykologisk undersøgelse af barnet eller forælderen. Forælderen ønskede at medvirke til disse undersøgelser.


Børn og ungeudvalget kom frem til, at det ikke var dokumenteret, at der var grundlag for en anbringelse - særligt da de psykologiske undersøgelser ikke var lavet.


Barnet og forælderen kunne ånde lettet op. Det særlige var, at det blev fremhævet, at det altså er kommunen som skal bevise, at der er grundlag for anbringelsen - og ikke forælderen som skal bevise det modsatte. Bevisbyrden er hos kommunen.


Godt med et børn og ungeudvalg som forholder sig kritisk til om sagen er godt nok oplyst.

​Få gratis rådgivning

Udfyld vores formular her med en kort beskrivelse af dit problem, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

CORONA VIRUS - men vi hjælper stadig ting 46351515 og 20864386
Meget lukkes ned, men vi er passer på vores børnesager, og hjælper fortsat dem, som har brug for hjælp.
Læs hele nyheden
2 piger hjemgivet efter et barskt anbringelsesforløb!!
Det er bestemt ikke nogen nem kamp, at få sine børn hjem igen, når de først er blevet anbragt - det lykkedes for en moder at få 2 piger hjem igen.
Læs hele nyheden

Advodan Roskilde A/S  /  Algade 43, 4000 Roskilde

Telefon:  46 35 15 15  /  E-mail: thom@advodan.dk / maum@advodan.dk