Følg os på Facebook:

mange års erfaring med tvangsfjernelse

  • ​Hjælp ✔
  • Støtte ✔
  • Rådgivning ✔
  • Vejledning ✔

​Advodan Roskilde A/S

Algade 43, 4000 Roskilde

Ring eller skriv til os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe og støtte dig:​

Sejr til børnebørnene

Sejr til børnebørnene En mormor til anbragte børn blev glad. Inden anbringelsen var mormoderen en stor del af børnenes liv - og var ofte på besøg. Hun var en stor hjælp i en presset situation. Efter anbringelsen måtte mormoderen kæmpe en hård kamp for at hendes anbragte børnebørn kunne bevare kontakten til hende. Kommunen mente ikke at børnene kunne tåle særlig meget samvær med forældrene, og slet ikke med bedsteforældre. Plejefamilien beskrev at børnene reagerede efter samvær med forældre, hvorfor der ikke var plads til bedsteforældre - som ellers er nogle ganske almindelige mennesker, som helst ikke vil presse sig på. Børn og ungeudvalget godkendte en ekstremt begrænset bedsteforælderkontakt. Familien synes det virkede lidt håbløst det hele - men: Sagen kom i Ankestyrelsen og mormorkontakten blev 3-doblet - helt som mormoderen og forældrene ønskede det. Det er en sejr for børnene, som nu kan glæde sig til at se deres mormor meget mere. Glem ikke bedsteforældrene! Advokat Thorbjørn Thomsen, thom@advodan.dk

​Få gratis rådgivning

Udfyld vores formular her med en kort beskrivelse af dit problem, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Barn hjemgivet (udstiller mangelfuldt klagesystem)
Efter mange års kamp blev et barn hjemgivet. Dette skete til trods for, at Byretten sidste år bestemte, at anbringelsen skulle vare barndommen ud.
Læs hele nyheden
En forening, som gør en positiv forskel - hjælper øvrigt netværk til anbragte børn!
Bedsteforældre og øvrigt netværk til anbragte børn glemmes ofte - en forening før aktivt noget for at modvirke dette.
Læs hele nyheden

Advodan Roskilde A/S  /  Algade 43, 4000 Roskilde

Telefon:  46 35 15 15  /  E-mail: thom@advodan.dk / maum@advodan.dk