Følg os på Facebook:

mange års erfaring med tvangsfjernelse

  • ​Hjælp ✔
  • Støtte ✔
  • Rådgivning ✔
  • Vejledning ✔

​Advodan Roskilde A/S

Algade 43, 4000 Roskilde

Ring eller skriv til os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe og støtte dig:​

Sejr til børnebørnene

Sejr til børnebørnene En mormor til anbragte børn blev glad. Inden anbringelsen var mormoderen en stor del af børnenes liv - og var ofte på besøg. Hun var en stor hjælp i en presset situation. Efter anbringelsen måtte mormoderen kæmpe en hård kamp for at hendes anbragte børnebørn kunne bevare kontakten til hende. Kommunen mente ikke at børnene kunne tåle særlig meget samvær med forældrene, og slet ikke med bedsteforældre. Plejefamilien beskrev at børnene reagerede efter samvær med forældre, hvorfor der ikke var plads til bedsteforældre - som ellers er nogle ganske almindelige mennesker, som helst ikke vil presse sig på. Børn og ungeudvalget godkendte en ekstremt begrænset bedsteforælderkontakt. Familien synes det virkede lidt håbløst det hele - men: Sagen kom i Ankestyrelsen og mormorkontakten blev 3-doblet - helt som mormoderen og forældrene ønskede det. Det er en sejr for børnene, som nu kan glæde sig til at se deres mormor meget mere. Glem ikke bedsteforældrene! Advokat Thorbjørn Thomsen, thom@advodan.dk

​Få gratis rådgivning

Udfyld vores formular her med en kort beskrivelse af dit problem, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Tvangsmæssig bortadoption - et ekstremt indgreb - rødderne skæres væk.
Adoption er som det klare udgangspunkt et fuldstændigt familieskifte, hvor alt forbindelse, relation og kontakt til biologiske forældre, søskende, bedsteforældre mv. afbrydes. Programmer som fx. DR's "Sporløs" viser, at båndet til den biologiske familie betyder ekstremt meget for det enkelte menneske.
Læs hele nyheden
Glædelig nyhed - et barn skal hjemgives.
Når man beskæftiger sig indgående med sager om anbringelse, og kæmper for retssikkerheden på området kan man ofte blive mødt med en følelse af håbløshed i forhold til de mange afgørelser i anbringelsessager, som (i mine øjne) alt for ukritisk godkendes. Det er derfor vigtigt også at fortælle, når det går godt.
Læs hele nyheden

Advodan Roskilde A/S  /  Algade 43, 4000 Roskilde

Telefon:  46 35 15 15  /  E-mail: thom@advodan.dk / maum@advodan.dk