Følg os på Facebook:

mange års erfaring med tvangsfjernelse

  • ​Hjælp ✔
  • Støtte ✔
  • Rådgivning ✔
  • Vejledning ✔

​Advodan Roskilde A/S

Algade 43, 4000 Roskilde

Ring eller skriv til os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe og støtte dig:​

Sejr til børnebørnene

Sejr til børnebørnene En mormor til anbragte børn blev glad. Inden anbringelsen var mormoderen en stor del af børnenes liv - og var ofte på besøg. Hun var en stor hjælp i en presset situation. Efter anbringelsen måtte mormoderen kæmpe en hård kamp for at hendes anbragte børnebørn kunne bevare kontakten til hende. Kommunen mente ikke at børnene kunne tåle særlig meget samvær med forældrene, og slet ikke med bedsteforældre. Plejefamilien beskrev at børnene reagerede efter samvær med forældre, hvorfor der ikke var plads til bedsteforældre - som ellers er nogle ganske almindelige mennesker, som helst ikke vil presse sig på. Børn og ungeudvalget godkendte en ekstremt begrænset bedsteforælderkontakt. Familien synes det virkede lidt håbløst det hele - men: Sagen kom i Ankestyrelsen og mormorkontakten blev 3-doblet - helt som mormoderen og forældrene ønskede det. Det er en sejr for børnene, som nu kan glæde sig til at se deres mormor meget mere. Glem ikke bedsteforældrene! Advokat Thorbjørn Thomsen, thom@advodan.dk

​Få gratis rådgivning

Udfyld vores formular her med en kort beskrivelse af dit problem, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

9 årig dreng endeligt hjemgivet
9 årig dreng endeligt hjemgivet – fejlanbringelse – skal historien frem?
Læs hele nyheden
Medhold i Ankestyrelsen – første skridt mod hjemgivelse.
En ny forældrekompetenceundersøgelse – som vi havde kæmpet hårdt for – viste et noget mere positivt billede af moderen og hendes evne i forhold til sønnen.
Læs hele nyheden

Advodan Roskilde A/S  /  Algade 43, 4000 Roskilde

Telefon:  46 35 15 15  /  E-mail: thom@advodan.dk / maum@advodan.dk