Følg os på Facebook:

En forening, som gør en positiv forskel - hjælper øvrigt netværk til anbragte børn!

En forening, som gør en positiv forskel - hjælper øvrigt netværk til anbragte børn! I dag er der generalforsamling i Roskilde i Foreningen for bedsteforældre og øvrig familie til anbragte børn. Det er en forening, som forsøger at hjælper det øvrige netværk til anbragte børn. Bedsteforældre, onkler, tanter, søskende mv. til anbragte børn glemmes alt for meget i anbringelsessager - selvom de kan være en afgørende værdi for det anbragte barn. Der er mange særdeles velfungerende fx. bedsteforældre til anbragte børn, som være der for det anbragte barn - tage barnet med på udflugter, hygge om barnet og fortælle de gode historier om familien. Det er Tove Clausen, som er formand for foreningen, og hun og de øvrige medlemmer gør et stort stykke arbejde. Bak op om den gode forening - der er brug for hjælpen. Læs mere på www.bedsteforeningen.dk

​Få gratis rådgivning

Udfyld vores formular her med en kort beskrivelse af dit problem, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Hjemgivelse
Moderen stod fast - der kom hjemgivelse...
Læs hele nyheden
​Videreført anbringelse undgået – forældre lettede.
Som i andre sager om videreført anbringelse er det vigtigt at gå kritisk til tilknytningsundersøgelsen, da det desværre ofte volder kommuner (og psykologer) en del vanskeligheder at lave tilknytningsundersøgelsen.
Læs hele nyheden

Advodan Roskilde A/S  /  Algade 43, 4000 Roskilde

Telefon:  46 35 15 15  /  E-mail: thom@advodan.dk / maum@advodan.dk