Følg os på Facebook:

En god bog "DET BEDSTE FOR ALBA"

Virkelig god bog - DET BEDSTE FOR ALBA.

Det unge par er gravide og modtager en underretning, og så går der en voldsom og langtrukken proces i gang via det kommunale børnesystem - som for altid vil sætte dybe spor hos den lille familie (og barnet).

Det er ikke fiktion (blot andre navne) - og udgangspunktet tages i den virkelige verden, så det, som bogen beskriver, er rent faktisk sket.


Jeg håber, at den også bliver læst af politikkere - det er sådan, at det meget ofte foregår i den virkelige verden desværre. Det foregår i Danmark.


De to forfattere - Rikke Skovgaard-Bech og Susanne Munck - har fulgt en lang række børnesager på helt tæt hold.


Det er god læsning - og forhåbentlig en øjenåbner, når vi taler om barnets tarv, retssamfund og om hvordan det hele kan blive meget bedre for såvel de anbragte børn og deres familier.

Jeg anbefaler at læse den og ønsker jer god læsning! 


Thorbjørn Thomsen, advokat

​Få gratis rådgivning

Udfyld vores formular her med en kort beskrivelse af dit problem, så ringer vi dig op hurtigst muligt og hjælper dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Hjemgivelse
Moderen stod fast - der kom hjemgivelse...
Læs hele nyheden
​Videreført anbringelse undgået – forældre lettede.
Som i andre sager om videreført anbringelse er det vigtigt at gå kritisk til tilknytningsundersøgelsen, da det desværre ofte volder kommuner (og psykologer) en del vanskeligheder at lave tilknytningsundersøgelsen.
Læs hele nyheden

Advodan Roskilde A/S  /  Algade 43, 4000 Roskilde

Telefon:  46 35 15 15  /  E-mail: thom@advodan.dk / maum@advodan.dk